Valmistajat

Tietoa meistä

Erikoistarjoukset

Lavoittain

SUORAAN ITALIASTA KULJETETTUNA  

Tässä osastossa tarjoamme Teille mahdollisuuden hankkia korkealaatuisia italialaisia laattoja tehdashintaan -kuljetettuna suoraan työmaalle Suomessa. Olemme henkilökohtaisesti valinneet asiantuntemuksella mielestämme parhaimmat ja hinta-laatusuhteeltaan edu-llisimmat erät eri italialaisten valmistajien valikoimis...

SUORAAN ITALIASTA KULJETETTUNA  

Tässä osastossa tarjoamme Teille mahdollisuuden hankkia korkealaatuisia italialaisia laattoja tehdashintaan -kuljetettuna suoraan työmaalle Suomessa. Olemme henkilökohtaisesti valinneet asiantuntemuksella mielestämme parhaimmat ja hinta-laatusuhteeltaan edu-llisimmat erät eri italialaisten valmistajien valikoimista. Tuotteet voivat olla joko edullisia ensimmäisen laatuluokan tuotteita tai erittäin edullisia kakkoslajitelman laat-toja. Kerromme aina tuotetiedoissa tuotteen laatuluokan.

Ykköslaatuisia laattoja näin halvalla?!! Miksi?
Tehtaat tarjoavat meille vakiotuotteitaan edullisesti, kun ne haluavat "siivota nurkkiaan" uudemmille tuotteille tai vakiotuotteen uusille tuotantoerille. Nämä erät voivat olla tuhansia neliöitä tai pienempiä määriä: tämä heijastuu Tarjouslaattojen hinnoittelussa. Myymme kuitenkin kunkin erän loppuun aina samaan, todella hyvin alennettuun hintaan. 

Miksi valitsisin kakkoslajitelmaa? Hinta! Ja hinta/laatusuhde!
Tehtaan valmistaman kakkoslajitelman tuotteet eroavat ensimmäisen laatuluokan tuotteesta tyypillisesti värin, tuum-muusasteen tai pinnanmuodon osalta. Laatan väri voi vaikkapa olla vaaleampi tai tummempi. Siksi tehdas ei voi pyytää niistä samaa hintaa kuin ensimmäisen laatuluokan tuotteista ja siksi ne ovat niin edullisia. Tuotteissa voi olla osittain myös lieviä muoto- tai kokopoikkeamia katalogituotteisiin verrattuna. Siksi suosittelemme varaamaan noin 20 -30 % enemmän laattatarvettanne laskiessanne kun käytätte kakkosluokan laattoja. Usein asennuksesta jääneet laatat voi mainiosti hyödyntää toissijaisessa tilassa (tekniset tilat, autotalli). Joka tapauksessa kakkoslajitelman tuotteilla voit toteuttaa pienelläkin budjetilla lattian josta olet haaveillut.

Kaikki lavatarjouslaattojen hinnat sisältävät myös kuljetuksen asiakkaalle.

lisää

Lavoittain 18 tuotetta

Näytetään 1 - 18 / 18 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 18 tuotteesta